Топ Вести

Груевски: Упорно тврдат дека нема демократија и слобода, а не се симнати од медиумите, протестираат и уништуваат државен имот

Зборуваат дека нема доволно демократија и слобода, а истовремено не се симнати од медиумите. Кога ние бевме опозиција, се боревме некој медиум да ни ...

Start.mkСите 60 вести

Пандов: Луѓе кои имаат полни усти со „демократија“ и „слобода на говор“, немаат ништо демократско во нив

И покрај обидот на ЕУ да направи дијалог меѓу невладините граѓански организации, на само еден час пред почетокот, средбата беше откажана. Најголем ...

Нет ПресСите 48 вести