Либертас

(ВИДЕО) Фрчкоски: Системот на толерирање на неправдата и криминалот создава чувство на распаѓање и тоа не смее да се дозволи

Советот за реформи во судството е екипиран, но сеуште не се состанал. Решенијата што треба да произлезат оттаму, доправа ќе се утврдуваат, вели за ...

Либертас

MTСП: Граѓанската иницијатива „5 до 12“ е активно вклучена во сите интевенции и мерки кои ги преземаме за лицата со посебни потреби

Реакција на Министерството за труд и социјална политика: Министерството за труд и социјална политика, во изминативе два месеци интезнивно работи со ...

Либертас

СДСМ: Владата предводена од СДСМ ги намалува долговите што ги создаде ВМРО-ДПМНЕ и парите ги насочува кон граѓаните

Соопштение на СДСМ: Преку расипничкото и криминално владеење, ВМРО-ДПМНЕ го направи најголемото задолжување кога парите на граѓаните ги трошеше за ...

Либертас

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»