Maxim

Милошоски: Ако се има политичка воља новата влада со ребалансот ќе одели 2 милиони евра за обештетување на граѓаните на Охрид,Ресен и Струга

Пратеникот Антонио Милошоски му се обрати на својот колега пратеник од редовите на СДСМ Томислав Тунтев ,, Недостојно е што како пратеник од Охрид ...

Maxim

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»