Скопје Инфо

Супермаркет, игротека, клуб, фитнес центар: Комплекс со одлични услови за живеење на само осум километри од центарот на Скопје

Во комплексот „Хот и Хот“ во Скопје продолжува интензивната изградба на индивидуалните станбени објекти.Има 47 куќи, од кои 24 се дел од проектот ...

Скопје Инфо

Трагедијата која никогаш нема да ја заборават скопјани: Седумгодишно дете засекогаш остана да сонува под урнатините

Скопје се сеќава и никако нема да го заборави кобното јулско утро што му зададе огромна болка на Скопје и скопјани. Тоа утро со себе носи врежано ...

Скопје Инфо

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»