Економски

Владата ги извиси земјоделците –Гневните земјоделци на бунт во пелагониско- над 1000 тони на пиперки скапуваат по депониите

Над 1.000 тони на пиперки скапуваат по депониите. Владата на СДСМ не обезбеди откуп на земјоделските производи како што ветуваше во предизборието ...

Економски

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»