Бриф

(ВИДЕО) 360˚ Заев: Верувам дека Албанците и понатаму ќе гласаат за СДСМ, а за првпат и гласачите Македонци ќе гласаат за кандидати Албанци

Во интервјуто за „360 Степени“ дадено од Њујорк, премиерот Зоран Заев зборуваше за дилемата, дали гласачите Албанци се уште ќе гласаат за СДСМ, по ...

Бриф

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»