Радио МОФ

[Фото] „Мерцедес“, „Халкидики“, „патни трошоци“ – што дава Гугл при пребарување за политичарите во Македонија?

Опцијата за пребарување на Гугл освен што се користи за да добиеме некоја потребна информација, некогаш знае и да насмее. Радио МОФ реши да „изгугла“ ...

Радио МОФ

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»