ТВМ

Владата изготвува Национална стратегија за справување со насилен екстремизам и радикализација кои водат кон тероризам

Македонија мора да има стратешки пристап кон актуелните теми како што е насилниот екстремизам, радикализам, тероризам и менаџирање на кризни ситуации ...

ТВМ

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»