Index24.mk

Фотографијата на Петра ја размрда Европа: Таа ја работи најблагодарната работа на светот, но нема време да јаде, ниту да оди до тоалет

Петра Винберг Линдер е бабица од Стокхлом која неодамна привлече големо внимание на социјалните мрежи објавувајќи една фотографија. Всушност таа на ...

Index24.mk

Го изневерував, јас го охрабрив да се убие! Скандалозни пораки на твитер профилот на сопругата на Честер Бенингтон еден час откако се самоубил

На Твитер профилот на сопругата на Честер Бенингтон вчера се појавиле страшни пораки, до тој степен што сите одбиваат да веруваат дека таа ги ...

Index24.mk

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»