Студенти

Поранешниот премиер на Турција Ахмет Давутоглу ќе ја посети Македонија и ќе говори на панел дискусија: Перцепцијата на Р. Турција во Р.Македонија

Поранешниот премиер на Република Турција и пратеник од Конја, Н.Е. проф. д-р Ахмет Давутоглу во периодот од 26 до 29.09.2017 година ќе биде во ...

Студенти

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»