Алфа ТВ

Прв дел - Интервју Муковски:Ребалансот на буџетот е само „козметичка шминка”, се кратат пари за продуктивни трошоци, за сметка на партиски вработувања

Самиот факт дека се кратат средства од капитални проекти, од друга страна се зголемува ставката за плати, патни расходи и нови вработувања не станува ...

Алфа ТВ

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»