Телма

Се местеле судии да судат определени предмети во скопскиот суд- Вангеловски обвинува двајца поранешни претседатели на кривичниот суд Скопје 1

Вангеловски тврди дека во кривичниот суд во Скопје се местеле судии да судат одредени процеси, наместо да се користи компјутерска распределба на ...

Телма

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»