Нет Прес

ВМРО-ДПМНЕ: Пациентите со ретки болести се принудени од странство на сопствена сметка да набавуваат лекови, власта си игра со животите на луѓето

Половина година СДСM и исто толку време трае голготаата за пациентите со ретки болести, бидејќи власта се однесува крајно неодговорно кон пациентите ...

Нет Прес

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»