Прес 24

Ласовска: Бараме ЕУ да го спречи прогонот кој се врши врз вработени во државната администрација само затоа што не се членови на СДС

Јавно бараме Европската Унија да го спречи прогонот кој се врши врз вработени во државната администрација само затоа што не се членови на СДС, изјави ...

Прес 24

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»