Капитал

Тркалезна маса за состојбите во месната индустрија во организација на “Капитал“: Преработувачите побараа укинување на царината за увоз на смрзнато месо од вицепремиерот Анѓушев и министерот Николовски

Укинување на царината и прелевманот за увозот на смрзнато месо како клучно барање на преработувачите не месо беше истакнато денеска на тркалезната ...

Капитал

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»