Макфакс

Интервју:Стефан Командарев, режисер на „Насоки“: Бугарија е земја на оптимисти – песимистите и реалистите ја напуштија

Хиперреалистичната драматична филмска приказна „Насоки“ на бугарскиот режисер Стефан Командарев, која по канската премиера ја доживеа и македонската ...

Макфакс

« Прва« Претходна1234567Следна »Последна (50)»