Леден хорор во Европа: Студениот бран досега убил 33 лица

Точка
11:37 10 Јан, 2017
Студениот бран ширум Европа однел најмалку 33 животи, повеќето мигранти и бездомници. Во Полска досега од хипотермија умреле 10 луѓе, со што бројот ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот