Замрзнато Охридското Езеро снимено под вода (ВИДЕО)

MK News
20:32 11 Јан, 2017
Дел од Охридското Езеро поради ниските температури замрзна, а охриѓанец сними како тоа излгледа под вода.

Вести

Спорт

Сцена

Живот