Турските пратеници се степаа околу новите уставни овластувања на Ердоган

Точка
10:18 12 Јан, 2017
Инцидент во турскиот парламент откако за време на расправата за новите уставни овластувања на претседателот дошло до тепачка помеѓу пратениците, ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот