Пред руската граница: Американски тенкови и оклопни возила пристигнуваат во Полска

Точка
10:46 12 Јан, 2017
Американските тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници, утрово почнале да пристигнуваат во Полска, а тие претставуваат дел од одговорот на ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот