Ѓорге Иванов: Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов упати честитка до г. Доналд Трамп по повод стапувањето на должноста Претседател на ...

Facebook
пред 1 д.
Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов упати честитка до г. Доналд Трамп по повод стапувањето на должноста Претседател на ...

Вести

Спорт

Сцена

Живот