Снегот и поларниот студ ги мобилизираа здравствените институции

ТВ Нова
10:48 11 Јан, 2017
Поларниот студ ги мобилизира здравствените институции, кои соодветно одговорија на потребите на граѓаните. Само во Скопје 3.420 интервенции, од кои ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот