Битола најстудена, а каква е проодноста на патиштата?

Тера ТВ
17:53 11 Јан, 2017
Утрово Битола беше најстудениот град во Македонија со измерени -22 степена. Освен тоа претпладнето врнеше и снег. И утре изутрина утринските ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот