Нов увоз на струја на ЕЛЕМ

24 Вести
20:32 11 Јан, 2017
Не сопира увозот на струја. ЕЛЕМ објави тендер за набавка на вкупно 27 360 мегават часа струја од увоз. Количините се за покривање на потребите за ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот