СИТЕЛ: Нова марина и екпресен пат ќе се гради во Охрид

Maxim
21:44 11 Јан, 2017
Изградба на марина и експресен пат Охрид Пештани се само дел од најавените проекти кои во иднина ќе се реазлиираат во главниот туристички центар а се ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот