ИК на ВМРО - ДПМНЕ: Полн легитимитет на Груевски да почне да преговара за новата Влада

Start.mk
00:12 12 Јан, 2017
На седницата со која раководеше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, се анализираа повеќе актуелни теми и случувања. Во продолжение следува ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот