Замрзнато Охридско Езеро – Снимки под вода

ТВ Нова
10:43 12 Јан, 2017
Љупчо Стојковски од Охрид со подводна камера ја снимил убавината под мразот во Охридското Езеро.

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот