Се степаа пратениците во Парламентот во Турција (Видео)

Канал 77
11:16 12 Јан, 2017
Во турскиот Парламент минатата ноќ дојде до тепачка меѓу пратеници на владејачката Партија на правдата и развојот (АКП) и на опозициската ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот