Девет години од трагичната хеликоптерска несреќа кај Блаце

ТВ Нова
11:21 12 Јан, 2017
Денеска се одбележуваат девет години од трагичната хеликоптерска несреќа кај Катлановско Блаце, во која загинаа 11 Македонски мировници кои се враќаа ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот