Кој е имамот кој ја водел терористичката ќелија во Шпанија и зошто никој не го сопрел?

Точка
16:35 21 Авг, 2017
Имамот за кој се верува дека бил лидер на шпанската терористичка ќелија која извршила смртоносни терористички напади во Барселона и Камбрилс, ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот