Таравари демантира дека му била ампутирана раката на деветгодишното девојче

Актуелно24
16:44 21 Авг, 2017
Министерот за здравство, Арбен Таравари, демантира денес дека на деветгодишното девојче кое беше повредено во превртениот автобус вчера на враќање од ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот