37 фирми со помош на вработени од УЈП – не плаќале данок

24 Вести
16:38 21 Авг, 2017
Двајца вработени од Управата за јавни приходи им овозможиле на 37 фирми 2 години да бидат изземени од присилна наплата на данок на добивка. Фирмите ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот