(ВИДЕО) ГОЛЕМ ПОЖАР ВО РОСТОВ НА ДОН: Зафатени домови, луѓето се извлекуваат

Фактор
18:30 21 Авг, 2017
Властите во градот Ростов на Дон во Русија прогласија вонредна состојба, откако голем пожар го зафати центарот. Над 400 пожарникари и шест ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот