Финални подготовки за дислоцирање на тетовската депонија

24 Вести
18:12 21 Авг, 2017
Почна расчистувањето на тетовската депонија. Зеден месец треба да биде дислоцирана на новата локација кај клучката Требош. Невладината ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот