Прво се шокираше, а потоа ги загуби живците: Милан Калиниќ до крајот на животот ќе ја памети оваа скриена камера

Попара
10:18 11 Јан, 2017
Пред една година во емисијата Ѕвездите на Пинк, на водителот му беше приредена незаборавна скриена камера, која ќе ја памети целиот свој живот. – ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот