Џон Леџенд и Аријана Гранде ќе ја преснимат „Beauty And The Beast“

РадиоМК
18:42 11 Јан, 2017
После 25 години од анимираната адаптација на бајката „Убавицата и ѕверот“, компанијата „Дизни“ во март годинава ќе го претстави и истоимениот игран ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот