“La La Land“ ги собра Златните глобуси!

Позитив
21:30 11 Јан, 2017
Музичката комедија La La Land собра најмногу Златни глобуси кои се доделуваа во Лос Анџелес. Романсата помеѓу иднината актерка и музичар беше фаворит ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот