Десетте улоги на Кристијан Бејл што го направија извонреден актер

Факултети
04:24 21 Авг, 2017
( Фото: Wikimedia Commons ) Веќе поминаа триесет години од првото појавување на Кристијан Бејл на екранот, но тешко кој би го познал момчето кое во ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот