ФИФА го прогласи и најубавиот гол во 2016: Наградата Пушкаш за малезиецот Субри (ВИДЕО)

Вистина
10:16 11 Јан, 2017
Вчеравечер во Цирих се одржа гала вечерта каде што ФИФА ги додели наградите за најусппешните фудбалери за 2016 година, освен ѕвездата на вечерта ...

Вести

Спорт

Сцена

Живот