Лоеб поведе во „Дакар“, деветтата фаза беше откажана (ВИДЕО)

Стандард
11:34 11 Јан, 2017
Французинот Себастијан Леб излезе на чело во релито „Дакар“. Пилотот на Пежо ја освои осмата фаза, откако го претекна со 3:35 мин. досегашниот лидер ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот