Како сонот стана стварност – Лина Ѓорческа е прва тенисерка на Македонија со победа на гренслем турнир

Македонија Денес
10:16 12 Јан, 2017
Нашата најдобра тенисерка во историјата на Македонија, Лина Ѓорческа оставари голем успех за Македонија. Ѓорческа, одигра фантастичен тенис и славеше ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот