(ВИДЕО)Брачен пар ги посвоил децата на сосетката која починала од рак, а потоа следува вистинско изненадување

Бриф
пред 16 ч.
Одри, самохрана мајка на три деца, морала да оди во болница за да направи некои тестови. Таа побарала од нејзината сосетка Тиша , мајка на пет ...

Вести

Спорт

Сцена

Живот