Страшно – Кога електронската цигара ќе се претвори во петарда

За Се
12:58 10 Јан, 2017
Кога сакате да се откажете од цигарите, прво нешто што ви паѓа на памет се електронските цигара како полесен начин за пребродување на кризите. Но ова ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот