(ВИДЕО) ФАНТАСТИЧЕН ТРИК: Направете го ова во обувките и нема да чуствувате студ!

Фактор
13:25 11 Јан, 2017
Ви студи на нозете? Имаме решение... Се што треба да направите е од фолијата која во лето ја користите за заштита на автомобилското стакло од сонце ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот