Сите возови во Холандија возат само на ветерна енергија

Е-Наука
06:08 12 Јан, 2017
Почнувајќи од први јануари оваа година, сите возови од јавниот транспорт во Холандија се напојуваат на енергија од обновливи извори, главно на ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот