Ова треба да си го кажувате секое утро: Совет од 98. годишна инструкторка по јога

Попара
11:02 12 Јан, 2017
Најстарата инструкторка по јога во светот, Тао Порчон – Линч, е поранешна балерина која се појавила во култни филмови како: „Show Boat“ (1951) и „The ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот