Погледнете како изгледа домот на Марк Закерберг – Многу ќе се изненадите

Index24.mk
10:12 12 Јан, 2017
Марк Закерберг е еден од најбогатите луѓе во светот, па многумина претпоставуваат дека живее во безобразно луксузна вила полна со работи кои ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот