Во Берлин македонска божикна прослава со тупаници?!

Канал 5
12:03 12 Јан, 2017
Забавата ја прекинале триесетина поднапиени иселеници кои поради политика прво се скарале, па се истепале. Според фејсбук коментарите и дел од ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот