Дуален систем камери и огромна батерија: Ова е Bluboo S8!

Мрежа
08:03 21 Авг, 2017
Пред неколку недели беше најавен Bluboo S8, смартфон со дуален систем камери и одлична цена. Конечно, пред неколку дена уредот беше претставен. Да ...

Најнови видеа

Вести

Спорт

Сцена

Живот