Како недостигот на сон го менува лицето? (ВИДЕО)

Нет Прес
08:52 21 Авг, 2017
Не се вели залудно дека ниту една шминка нема толку да го разубави лицето како квалитетниот сон. Недостатокот на сон негативно влијае на изгледот на ...

Вести

Спорт

Сцена

Живот